0

L’Ajuntament ofereix un taller formatiu telematic de la Diputacio per a families amb infants i adolescents de 6 a 16 anys

El taller ‘Com educar positivament’, adreçat a famílies amb infants i adolescents de 6 a 16 anys, s’oferirà en dues sessions telemàtiques que tindran lloc els dimecres 2 i 9 de juny. Es tracta d’una proposta formativa gratuïta de la Diputació de Barcelona, que s’ofereix a Súria per iniciativa de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament i del Centre Obert El Brot.

L’objectiu del taller és aportar eines a les famílies per a la gestió de les emocions i per exercir el rol educatiu de forma positiva. Les persones interessades s’hi hauran d’apuntar prèviament fins al proper 1 de juny.

Les sessions tindran lloc els dos dies esmentats, de 19.00 a 20.30 h. La primera sessió consistirà en una representació teatral sobre escenes de la vida quotidiana, amb diversos models d’interacció familiar. En la segona sessió es farà una reflexió sobre aquestes situacions.

L’àrea municipal de Benestar Social i el Centre Obert El Brot també oferiran la xerrada telemàtica ‘Educar sense cridar’, que es podrà seguir el 14 de juny a les 18.00 h. Aquesta xerrada serà a càrrec de l’educadora Alba Castellví, i forma part de les activitats formatives de la Diputació de Barcelona.