0

Darreres dades oficials sobre la covid a Suria

Tot i el descens del nombre de nous casos confirmats en relació amb la setmana anterior, els índexs de risc de rebrot i de velocitat de propagació segueixen estant en nivells elevats. Tenint en compte l’actual flexibilització de mesures anti-covid, és important seguir mantenint una actitud responsable i complir estrictament les mesures de prevenció per fer possible una reducció d’aquests índexs en les properes setmanes.

Les dades oficials publicades per la Generalitat NO indiquen el nombre de persones que actualment pateixen la malaltia a Súria, sinó el nombre de nous casos que s’hi ha registrat en un dia determinat.

Des del 14 de març de 2020 fins al 25 d’abril de 2021, a Súria hi ha hagut 432 casos confirmats de covid, segons aquestes mateixes dades.

  • Enllaç per descarregar el gràfic amb les darreres dades de la covid a Súria: Enllaç