0

Darreres dades oficials sobre la covid a Suria

L’evolució dels principals indicadors de la covid a Súria es va mantenir en una tendència desfavorable durant la setmana passada, segons les dades oficials de la Generalitat. El risc de rebrot i la velocitat de propagació segueixen estant per sobre de la mitjana comarcal. Tampoc no s’ha reduït el nombre de nous casos confirmats.

Per aquest motiu, continua sent imprescindible complir amb totes les mesures de prevenció.

Les dades oficials publicades per la Generalitat NO indiquen el nombre de persones que actualment pateixen la malaltia a Súria, sinó el nombre de nous casos que s’hi ha registrat en un dia determinat.

Des del 14 de març de 2020 fins al 4 d’abril de 2021, a Súria hi ha hagut 408 casos confirmats de covid, segons aquestes mateixes dades.

  • Enllaç per descarregar el gràfic amb les darreres dades de la covid a Súria: Enllaç