0

Darreres dades oficials sobre la covid a Suria

La incidència de la covid es va accelerar de forma important a Súria durant la setmana passada, segons les dades oficials de la Generalitat. A més d’un increment en el nombre de nous casos, també va augmentar el risc de contagi i la velocitat de propagació. Aquest darrer indicador torna a estar per sobre de la mitjana comarcal.

Per aquest motiu, cal recordar que el compliment estricte de les mesures de prevenció ÉS TOTALMENT NECESSARI per poder aturar la malaltia.

Les dades oficials publicades per la Generalitat NO indiquen el nombre de persones que actualment pateixen la malaltia a Súria, sinó el nombre de nous casos que s’hi ha registrat en un dia determinat.

Des del 14 de març de 2020 fins al 28 de març de 2021, a Súria hi ha hagut 401 casos confirmats de covid, segons aquestes mateixes dades.

  • Enllaç per descarregar el gràfic amb les darreres dades de la covid a Súria: Enllaç