0

L’asfaltatge del tram final del passeig de Joncarets es fara entre aquest dimarts 23 i dijous 25 de març, dins del pla de millora de poligons

Els treballs d’asfaltatge del tram final del passeig de Joncarets es portaran a terme entre aquest dimarts 23 i dijous 25 de març, en la recta final de les obres que s’hi estan realitzant dins del pla de millora de polígons. Aquesta actuació afectarà de manera puntual les entrades i sortides de les empreses de la zona.

Aquestes són les darreres obres del pla de millora de polígons, que en els darrers mesos també s’ha desenvolupat al polígon industrial La Pobla Nord i a la zona industrial Abadal.

Les obres de la zona industrial de Joncarets es van iniciar el desembre passat. Gràcies a aquesta actuació quedaran renovades totes les xarxes de serveis del tram afectat, es crearà un nou vial de servei paral·lel a la carretera i millorarà l’accessibilitat per als vianants.

La firma encarregada de les obres ha comunicat de manera individualitzada els terminis dels treballs a les empreses del sector per tal que puguin planificar entrades i sortides durant el procés d’asfaltatge.

El pla de millora de polígons és un iniciativa de les àrees municipals d’Urbanisme i de Promoció Econòmica, amb el suport de la Diputació de Barcelona.