0

Darreres dades oficials sobre la covid a Suria

L’evolució de les dades oficials d’afectació de la covid va ser positiva durant la setmana passada.  Segons la Generalitat, entre els dies 13 i 19 de febrer es va registrar un únic cas nou confirmat a Súria. Els índexs de risc de rebrot i de velocitat de contagi també es van situar en nivells clarament inferiors als de les respectives mitjanes comarcals.

Malgrat això, és necessari no abaixar la guàrdia i mantenir el compliment estricte de les mesures de prevenció per tal d’aconseguir que aquesta tendència es consolidi.

Les dades oficials publicades per la Generalitat NO indiquen el nombre total de persones que actualment pateixen la malaltia a Súria, sinó el nombre de nous casos que s’han registrat en un dia determinat.

Des del 14 de març de 2020 fins al 19 de febrer de 2021, a Súria hi ha hagut 380 casos confirmats de covid, segons aquestes mateixes dades.