0

L’Ajuntament obre la segona convocatoria extraordinaria d’ajuts adreçats al teixit empresarial pels efectes de la covid

L’Ajuntament de Súria ha obert avui divendres 27 de novembre la segona convocatòria extraordinària d’ajuts per a persones treballadores autònomes, comerços i petites empreses de la vila que s’hagin vist afectades econòmicament pels efectes de la covid-19. El termini de sol·licitud d’aquests ajuts acabarà el proper 6 de desembre.

Les bases reguladores, l’anunci de convocatòria i el model de sol·licitud són disponibles a la seu electrònica de l’Ajuntament. Les persones físiques i jurídiques que vulguin accedir als ajuts hauran d’acreditar una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació com a conseqüència dels efectes de la pandèmia.

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha impulsat aquesta nova convocatòria d’ajuts per donar suport al teixit econòmic de la vila, davant de les dificultats actuals. La quantitat que es destina a la convocatòria serà de 20.000 euros que seran atorgats pel sistema de concurrència competitiva.

Les persones, comerços i empreses que van obtenir ajuts en la primera convocatòria no podran participar en aquesta segona. En canvi, sí que podran fer-ho els que van presentar la sol·licitud, però no van obtenir cap ajut.

La quantia de la subvenció a percebre s’establirà d’acord amb els següents trams:

  • Si les pèrdues econòmiques han estat d’almenys un 50% des del 14 de març de 2020 i durant tot el mes d’abril de 2020, en comparació amb el mateix període de 2019, l’ajut serà de 400 euros per persona i/o activitat.
  • Si la caiguda de la facturació ha estat d’almenys un 75% des del 14 de març i durant tot el mes d’abril de 2020, en relació amb la mitjana mensual del semestre anterior, l’ajut serà de 500 euros per persona i/o activitat.

 Per a qualsevol consulta o comentari, les persones interessades es poden posar en contacte amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, enviant un missatge a l’adreça de correu electrònic sosempresa@suria.cat o trucant al telèfon 93.868.28.00 (de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 h). Es prega prioritzar el correu electrònic com a mitjà per fer consultes sobre la convocatòria.

  • Enllaç per accedir a l’anunci de la segona convocatòria dels ajuts al teixit empresarial de Súria: Enllaç
  • Enllaç per accedir a les bases reguladores de la convocatòria dels ajuts al teixit empresarial de Súria: Enllaç