0

Suria participa en la campanya ‘Dents fortes i sanes’ per promoure la higiene dental entre els infants

L’Ajuntament de Súria ha distribuït més d’una vuitantena de kits d’higiene dental entre l’alumnat d’educació primària de la vila, dins de la campanya ‘Dents fortes i sanes’, promoguda per la Generalitat. La iniciativa ha comptat amb la col·laboració dels centres d’ensenyament suriencs.

Aquests kits consisteixen en un estoig de plàstic d’un raspall i un tub de pasta de dents fluorada, a més de recomanacions per a la millora de la salut dental dels infants. L’estoig està perforat per evitar la humitat, amb un espai reservat per identificar-lo amb el nom i la classe de cada infant.

La distribució ha estat realitzada a les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac. La participació de Súria en aquesta campanya ha estat una iniciativa de les àrees de Sanitat, Ensenyament i Joventut de l’Ajuntament.

La campanya ‘Dents fortes i sanes’ és impulsada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya amb l’objectiu de fomentar el raspallat de les dents com un hàbit de salut essencial per evitar l’aparició de càries i altres problemes bucals entre els infants.

La higiene bucodental és necessària per al benestar general i la prevenció de malalties. En el cas dels infants, és imprescindible la implicació de pares i mares per tal de fomentar aquest hàbit saludable en una edat infantil.