0

Avis sobre l’aixecament del confinament nocturn

El departament de Salut de la Generalitat ha aixecat el confinament nocturn que s’estava aplicant a Súria des del passat 16 de juliol, gràcies a la millora de les dades sobre l’evolució de la covid a la vila.

L’Ajuntament de Súria dóna a conèixer aquesta informació per a coneixement general, i al mateix temps fa una crida a seguir complint estrictament totes les mesures de prevenció per tal d’evitar nous rebrots i per reduir encara més la incidència de la pandèmia al municipi.

També es recorda que és necessari disposar del certificat autoresponsable per als desplaçaments als municipis on encara és vigent el confinament nocturn, en les hores d’aplicació d’aquesta mesura.

Per a més informació es pot consultar el següent web: https://canalsalut.gencat.cat.