0

El sentit de circulacio del carrer Industrial canviara a partir d’aquest dimarts 30 de març

El sentit de circulació de vehicles del carrer Industrial, al barri de Joncarets, canviarà a partir d’aquest dimarts 30 de març a conseqüència de les obres d’urbanització que s’hi han portat a terme dins del pla de millora de polígons. Arran d’aquest canvi, els accessos d’entrada i sortida de vehicles quedaran invertits en relació amb la situació actual.

Aquesta modificació ja era prevista en el projecte d’urbanització, que en aquest carrer també ha comportat la renovació de les xarxes de serveis, entre d’altres actuacions.

El pla de millora de polígons s’ha desenvolupat en els darrers mesos al polígon industrial La Pobla Nord i a les zones industrials Abadal i Joncarets per iniciativa de les àrees municipals d’Urbanisme i de Promoció Econòmica. Actualment, les actuacions previstes ja es troben en la recta final.

Una d’aquestes actuacions consisteix en la instal·lació d’un total de cinc càmeres de seguretat en aquestes tres àrees empresarials. Els treballs d’instal·lació de les càmeres es desenvolupen aquesta setmana. D’aquesta manera es dóna resposta a les peticions de reforçament de la seguretat que havia estat formulada pels empresaris dels polígons suriencs.

Nova senyalització al polígon La Pobla Nord

En aquests darrers dies de març també s’està procedint a la col·locació d’una cinquantena de plaques de senyalització de naus i a l’habilitació d’una zona verda al costat del nou pàrquing del polígon La Pobla Nord, ubicat a la part superior d’aquesta àrea empresarial.

D’altra banda, a l’entrada del polígon La Pobla Nord ha estat instal·lada una nova cartellera informativa de les empreses existents. Totes aquestes intervencions també formen part del pla de millora de polígons.