0

La Casa de la Vila s’il·lumina de color lila com a adhesio al Dia Internacional per l’eliminacio de la violencia envers les dones

La façana principal de la Casa de la Vila roman il·luminada aquest vespre de color lila com a mostra d’adhesió al Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones, que es commemora aquest dimecres 25 de novembre. Aquesta il·luminació es mantindrà pel vespre i per la nit fins al proper dissabte 28 de novembre.

Enguany, la celebració d’aquesta data s’ha hagut d’adaptar a les limitacions imposades per les mesures de prevenció anti-covid. Per aquest motiu, l’acte central del Dia Internacional a Súria, que es farà el mateix dissabte 28 de novembre a les 18.00 h a la Casa de la Vila, tindrà un caràcter restringit i es podrà seguir per l’emissora municipal Ràdio Súria i pel canal de l’Ajuntament a YouTube.

Com en anys anteriors, aquest acte consistirà en una encesa d’espelmes, la lectura d’un manifest a càrrec d’alumnes de l’Escola Municipal de Formació d’Adults i una interpretació de l’Escola Municipal de Música.

Aquesta setmana també han estat instal·lades tres pancartes amb missatges de sensibilització a la façana principal de la Casa de la Vila i a les places de Sant Joan i de la Serradora.

L’organització del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones a Súria és a càrrec de les àrees d’Igualtat i Joventut de l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Formació d’Adults, Escola Municipal de Música, Casal de la Dona, Consell Comarcal del Bages, Diputació de Barcelona i Institut Català de les Dones.