0

La campanya comercial dels Barris Antics acaba amb el sorteig dels premis a la plaça de Sant Joan

El sorteig de la campanya ‘Barris Antics, compra i guanya’ va tenir lloc dijous 10 de juliol a la plaça de Sant Joan. Súria ha participat enguany per quart any consecutiu en aquesta iniciativa d’àmbit català que té l’objectiu de promoure el sector comercial i de restauració dels barris antics.

Sis establiments i serveis suriencs dels barris del Poble Vell i Sant Jaume han participat enguany en la campanya: Comestibles Cal Gal, Frankfurt Dami, Menjars Kikirikí, Cal Valentines, Perruqueria Sílvia i Oficina de Turisme de Súria.

La participació de Súria en aquesta iniciativa és impulsada per l’àrea de Promoció Econòmica. En el desenvolupament del sorteig va participar el regidor de Medi Ambient i Promoció Econòmica, Pere Requena.

En total van ser escollides una trentena de butlletes entre totes les que es van presentar durant la campanya per part de les persones que van comprar en algun dels establiments i serveis participants. També va ser guardonat un d’aquests establiments.

Els premis consisteixen en paquets de visites guiades, nits d’hotel, espectacles, productes locals i altres atractius oferts per una trentena de viles i ciutats de tot Catalunya.

La campanya ‘Barris Antics, compra i guanya’ és impulsada per la xarxa Barris Antics amb Projectes, amb el suport de l’Ajuntament de Súria i els altres ajuntaments participants, a més de les quatre Diputacions catalanes i la Generalitat.

Entre la trentena de municipis que organitzen aquesta campanya es troben Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, El Vendrell, Figueres, Lleida, Manresa, Roda de Ter, Sallent, Solsona, Torelló i Tortosa.