0

La plaça de Sant Joan acull una Tarda de Jocs de Taula com a eina de formacio i socialitzacio

La plaça de Sant Joan va acollir dimarts 28 de maig una Tarda de Jocs de Taula per a infants i adults. La celebració d’aquesta activitat va coincidir amb la celebració del Dia Internacional del Joc.

La Tarda de Jocs de Taula va ser organitzada per l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament i el Centre Obert El Brot, amb la col·laboració del Consell Municipal de la Gent Gran, el Club d’Escacs Súria i la cooperativa Incoop.

Amb aquesta iniciativa es volia remarcar el valor del joc com a eina de formació i socialització a totes les edats, però especialment en l’etapa infantil. Els infants i adults participants també van poder gaudir d’un berenar preparat pel Consell Municipal de la Gent Gran.

Recentment, l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament i el Centre Obert El Brot van organitzar un taller de seguretat a internet per a infants i adolescents, amb la col·laboració d’Incoop.

El Centre Obert El Brot és un servei municipal per a la socialització, l’educació, el desenvolupament de la personalitat i la consolidació de bons hàbits personals per a infants i joves de 5 a 14 anys.