0

Primera visita oficial a Suria del conseller de Treball de la Generalitat, Chakir el Homrani

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir el Homrani, ha visitat Súria aquest dimecres 17 d’abril. El titular de Treball ha estat rebut a la Casa de la Vila per l’alcalde Josep Maria Canudas i altres membres de l’equip de govern municipal.

L’arribada del conseller El Homrani a la Casa de la Vila ha tingut lloc pels volts de les 11.45 h. Posteriorment ha signat en el Llibre d’Honor i ha mantingut una reunió amb l’alcalde Josep Maria Canudas, els tinents d’alcalde Carme Besa i Joan Castellà, i la regidora Montserrat Juncadella.

A continuació, el conseller de Treball i l’alcalde de Súria s’han desplaçat a les instal·lacions d’ICL, on s’han reunit amb els directius de l’empresa minera.

Aquesta ha estat la primera visita oficial a Súria del conseller de Treball, dins d’un recorregut per diferents municipis de la Catalunya central.