0

Reconeixement per a un dels caporals de la Policia Local de Suria en el Dia de les Esquadres de la Regio Policial Central

El caporal de la Policia Local Rafael Garcia va rebre un reconeixement dels Mossos d’Esquadra durant la celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Central, que va tenir lloc dimarts 9 d’abril a Solsona amb la presència de centenars d’agents de diferents cossos.

El reconeixement obtingut pel caporal de la Policia Local de Súria s’atorga als agents que hagin participat en la investigació o resolució de fets delictius greus, en actuacions policials rellevants o en tasques o actuacions professionals destacades.

Entre les persones assistents a l’acte es trobava l’alcalde Josep Maria Canudas, el regidor de Via Pública i Seguretat Ciutadana, Joan Castellà, i el sergent de la Policia Local, Anastasi Monfort.

Enguany, un total de set agents de la Policia Local de diferents municipis de la Catalunya central van rebre un reconeixement en el Dia de les Esquadres.