0

El butlleti municipal La Torre arriba als 35 anys de publicacio destacant l’activitat de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis

El butlletí municipal La Torre ha arribat aquest mes de desembre als 35 anys de publicació ininterrompuda. El tema principal d’aquest darrer número està dedicat a l’activitat de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, coincidint amb el desè aniversari de l’actual etapa de gestió municipal directa.En el reportatge sobre la Brigada s’hi destaca que aquest servei ha incrementat la seva dotació material i la seva activitat, que actualment supera les 130 sol·licituds mensuals de feina.

Les activitats bàsiques de la Brigada estan centrades, entre d’altres tasques, en el manteniment i les reparacions  generals a la via pública, a més del suport material a la celebració de festes i activitats, tasques de jardineria, col·locació de tanques i elements de senyalització especial, i serveis de consergeria i manteniment dels centres escolars públics d’educació primària.

Dins de les activitats de la Brigada no s’inclouen la neteja de la via pública, el buidatge de papereres, la recollida selectiva o el manteniment de l’enllumenat públic i els semàfors. Aquestes tasques són assumides per empreses concessionàries externes.

En l’editorial d’aquest darrer número de La Torre, l’alcalde Josep Maria Canudas explica que ’la voluntat de l’Ajuntament és mantenir un compromís permanent de qualitat i millora, en les diferents àrees municipals de servei a la ciutadania’, tot i comptar amb ’uns recursos limitats per poder donar resposta a gran quantitat de necessitats’.

Com és habitual, La Torre també inclou altres informacions sobre l’activitat municipal dels darrers mesos i els articles d’opinió dels grups polítics municipals.