0

L’Ajuntament convoca una nova edicio del Taller de la Memoria per a la gent gran entre octubre i desembre

L’Ajuntament de Súria organitza una nova edició del Taller de la Memòria per a la gent gran, entre els mesos d’octubre i novembre. Aquesta iniciativa és una activitat gratuïta adreçada a persones de 65 anys o més, que vulguin enfortir els mecanismes de la concentració, la retenció i el record a través d’exercicis pràctics en grup.Les sessions tindran lloc al Casal de Joves en les següents dates:

  • Octubre: dimarts 30.
  • Novembre: dimarts i dijous 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27 i 29.
  • Desembre: dimarts i dijous 11 i 13.

L’horari de les sessions serà de 10.30 a 12.00 h.

Els Tallers de la Memòria són una de les activitats que l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament organitza al llarg de l’any per a la gent gran de la vila.

Per participar-hi, no s’han de patir problemes cognitius que estiguin causats per patologies o lesions cerebrals específiques. També cal assumir el compromís d’anar a totes les sessions, a més de fer alguns exercicis a casa.

El nombre de participants estarà comprès entre vuit i dotze persones. Les places són limitades i les inscripcions s’atendran per rigorós ordre d’arribada.

Cal presentar les inscripcions a les dependències de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament (planta baixa de la Casa de la Vila) en horari d’atenció al públic.