0

L’Ajuntament obre els terminis per a la sol·licitud d’ajuts familiars per a ’El Juliol tot ho vol’, material escolar i activitats extraescolars

L’Ajuntament de Súria ha obert els terminis de sol·licitud d’ajuts familiars per a la participació dels seus infants en el casal ’El Juliol tot ho vol’, l’adquisició de material escolar i llibres, i la realització d’activitats extraescolar.

Les dades bàsiques d’aquestes convocatòries són les següents:

 • Participació d’infants en el casal d’estiu ’El Juliol tot ho vol’:

  • Termini de sol·licitud: fins al divendres 15 de juny.

  • Sol·licitants: famílies empadronades en el municipi de Súria, i que no superin els barems econòmics establerts en el Reglament Municipal de Prestacions Econòmiques de Caràcter Social.

  • Mecanisme de sol·licitud: presentar la sol·licitud d’ajut, juntament amb la documentació requerida, a les dependències de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Súria (planta baixa de la Casa de la Vila).

 • Ajuts per a l’adquisició de material escolar i llibres per al curs 2018-19:

  • Termini de sol·licitud: fins al divendres 22 de juny.

  • Sol·licitants: famílies empadronades en el municipi de Súria, amb fills/es que cursin els estudis en un dels centres escolars del municipi (des de P3 fina a 6è i ESO), i que no superin els barems econòmics establerts en el Reglament Municipal de Prestacions Econòmiques de Caràcter Social.

  • Mecanisme de sol·licitud: presentar la sol·licitud d’ajut, juntament amb la documentació requerida, a les dependències de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Súria (planta baixa de la Casa de la Vila).

 • Ajuts per a la realització d’activitats extraescolars durant el curs 2018-19:

  • Termini de sol·licitud: fins al divendres 22 de juny.

  • Sol·licitants: famílies empadronades en el municipi de Súria, amb fills/es que cursin els estudis en un dels centres escolars del municipi (des de P3 fina a 6è i ESO), i que no superin els barems econòmics establerts en el Reglament Municipal de Prestacions Econòmiques de Caràcter Social.

  • Mecanisme de sol·licitud: presentar la sol·licitud d’ajut, juntament amb la documentació requerida, a les dependències de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Súria (planta baixa de la Casa de la Vila).

Per a més informació, les famílies interessades es poden adreçar a l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Súria (planta baixa de la Casa de la Vila) en horari d’atenció al públic, ja sigui presencialment o trucant al telèfon 93.868.28.00.

El Reglament Municipal de Prestacions Econòmiques de Caràcter Social es pot consultar i descarregar des de la seu electrònica del web municipal, seguint el següent enllaç: http://suria.eadministracio.cat/board/97521486-f59b-11de-b600-00237da12c6a/