0

Suria sera enguany el municipi convidat de la fira ExpoBages a Manresa

L’organització de la fira multisectorial ExpoBages ha informat que Súria serà el municipi convidat de l’edició d’enguany, que se celebrarà a Manresa els dies 18, 19 i 20 de maig. Súria hi participarà amb un estand i hi mostrarà festes i tradicions a través d’actuacions en directe de grups de cultura popular.

Aquest serà el segon any que ExpoBages compta amb la figura d’un municipi convidat. En la passada edició va ser-ho Sant Vicenç de Castellet. L’objectiu de la proposta és donar protagonisme a les diferents poblacions del Bages i reforçar el caràcter comarcal de la fira, la més important de la Catalunya Central.

ExpoBages se celebrarà als principals carrers del centre de Manresa, amb prop de 150 expositors de sectors molt diversos. Durant els dies de fira, la capital del Bages es convertirà en una gran festa oferint als visitants un ampli ventall de propostes culturals, d’oci, gastronòmiques, turístiques i comercials.