0

El Poble Vell ja disposa d’una zona esportiva i de lleure, finançada pels pressupostos participatius de l’Ajuntament

El Poble Vell ja disposa d’una zona esportiva i de lleure a la carretera de Sant Salvador, amb el finançament dels pressupostos participatius de l’Ajuntament amb les associacions de veïns de la vila. L’equipament d’aquest nou espai serà completat properament amb la instal·lació de bancs.

La nova zona esportiva i de lleure del Poble Vell disposa d’una àrea de pícnic, font, pista de petanca, mitja pista de bàsquet i parc infantil, amb una superfície total aproximada de 750 metres quadrats. També s’ha donat continuïtat al mur d’escullera i la cuneta de formigó de la zona d’estacionament de vehicles de la carretera de Sant Salvador.

Les obres es van iniciar l’octubre de 2017 a partir d’un projecte elaborat pels serveis tècnics de l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament.

Aquesta nova zona esportiva i de lleure va ser un projecte escollit per l’Associació de Veïns del Poble Vell dins dels pressupostos participatius de l’any passat.