0

Radio Suria posa en marxa una campanya de recerca de col·laboradors

L’emissora municipal Ràdio Súria ha posat en marxa una campanya per a la recerca de col·laboradors, amb l’objectiu de donar un nou impuls a aquest mitjà de comunicació que enguany arribarà als 35 anys de vida.

La campanya s’adreça a totes les persones interessades, ja tinguin experiència en el món de la ràdio o vulguin descobrir la màgia d’aquest veterà mitjà que ha aconseguit adaptar-se amb èxit al nou entorn comunicatiu, dominat per internet i les xarxes socials.

Ràdio Súria es pot sintonitzar per la seva freqüència tradicional del 107.8 FM i també es pot escoltar a través del web www.radiosuria.cat i d’aplicacions per a ordinadors, telèfons mòbils i tauletes, com Radio Garden.

Les persones interessades en col·laborar amb Ràdio Súria es poden posar en contacte amb l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), ubicada a la planta baixa de la Casa de la Vila, ja sigui presencialment, trucant al telèfon 93.868.28.00 o enviant un missatge a l’adreça electrònica suria@suria.cat.