0

El casal d’estiu surienc El Juliol tot ho vol tanca una edicio amb 147 participants, la xifra mes alta de la seva historia

L’edició d’enguany d’El Juliol tot ho vol es va tancar divendres 28 de juliol després de cinc setmanes d’activitats i amb 147 infants, un rècord de participació en la història del veterà casal d’estiu surienc. La cloenda va consistir en el tradicional festival de cloenda al Pavelló Municipal d’Esports Josep Fàbrega i Tort, i una festa amb infants, monitors, pares i mares a les pistes de l’Escorxador.

La programació d’activitats d’aquesta edició ha estat basada en l’esport, les manualitats, els llibres, el teatre, el descobriment de l’entorn i l’aprenentatge de l’anglès, entre d’altres activitats, amb un objectiu bàsic de transversalitat per afavorir el desenvolupament adequat dels infants.

El Juliol tot ho vol va començar el passat 26 de juny, afegint una setmana més a la seva durada habitual. Les activitats han estat dirigides per un equip de setze monitors de lleure, premonitors i altres persones relacionades amb el món de la infància i l’educació.

Els escenaris principals d’El Juliol tot ho vol han estat el Pavelló Municipal d’Esports, les Piscines Municipals, la Biblioteca Publica, parcs i diferents entorns naturals i rurals. Una de les darreres activitats realitzades va ser una excursió al llac de Navarcles.

Com en edicions anteriors, El Juliol tot ho vol ha estat gestionat per la Societat Atlètica de Súria (SAS). Enguany, però, ha estat la primera vegada que la gestió del casal d’estiu surienc ha estat adjudicada a través d’un concurs obert, convocat per l’Ajuntament.

La festa de cloenda celebrada al Pavelló Municipal d’Esports va estar dedicada a músiques i coreografies de les darreres dècades, amb motiu del 70è aniversari de la SAS. La festa posterior a les Pistes de l’Escorxador, amb botifarrada, música i inflables, va ser una altra de les novetats d’enguany.